МАУП
імені Блаженнішого Володимира, Митрополита Київського і всієї  України
ХМЕЛЬНИЦЬКИЙ ІНСТИТУТ ПрАТ “ВНЗ “Міжрегіональна Академія управління персоналом

Студенти-юристи Хмельницького інституту МАУП взяли участь у Всеукраїнському молодіжному конкурсі «Юридична освіта майбутнього – 2023».

Організаторами конкурсу стали: Рада молодих юристів України, Інститут політико-правових та релігійних досліджень, Київська Мала академія наук учнівської молоді, Аналітичний центр якості освіти, за сприяння Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти та за підтримки Міністерства молоді та спорту України та Міністерства освіти і науки України.

Метою Конкурсу є підтримка обдарованої молоді та внутрішньо переміщених осіб. Професійна орієнтація молоді. Підвищення конкурентоспроможності випускників правничих шкіл на ринку праці. Виявлення проблемних питань юридичної освіти для досягнення стратегічних пріоритетів реформи правосуддя в Україні. Аналіз питання підвищеної популярності професії юриста у абітурієнтів. Залучення студентів до процесів покращення якості вищої юридичної освіти в Україні.

Ющенко Єлизавета, Шкільняк Анастасія та Костецька Юлія взяли участь у конкурсі виконавши наступну програму: 

1 етап. Учасники підготували роботи за відповідною тематикою, оформили згідно вимог до організаційного комітету.

2 етап. Організаційний комітет прийняв роботи від учасників та попередньо відібрав по 100 найкращих робіт у двох групах і передав експертному журі.

3 етап. Експертне журі оцінило роботи за рейтинговою системою та визначило переможців.

У Конкурсі загалом взяло участь близько 4000 школярів та студентів зі всіх куточків України. Учасникам у двох категоріях було запропоновано написати роботи за наступними темами: 1 група (учні): Чому я хочу бути юристом: переваги і недоліки професії юриста; 2 група (студенти): Реформування юридичної освіти та застосування новітніх технологій.

Роботи студенток Хмельницького інституту МАУП на тему «Реформування юридичної освіти та застосування новітніх технологій» увійшли до 100 найкращих та потрапили у півфінал.

 

Вітаємо Єлизавету, Анастасію та Юлію з досвідом участі у Конкурсу такого рівня та бажаємо у наступному році здобути перемогу!