МАУП
імені Блаженнішого Володимира, Митрополита Київського і всієї  України
ХМЕЛЬНИЦЬКИЙ ІНСТИТУТ ПрАТ “ВНЗ “Міжрегіональна Академія управління персоналом

Директор Хмельницького економіко-правового фахового коледжу МАУП взяла участь в обговоренні проєкту Умов вступу до закладів ФПВО – 2024.

В рамках програми підвищення кваліфікації керівників закладів фахової передвищої освіти, що організовано Науково-методичним центром вищої та фахової передвищої освіти відбулося обговорення проєкту Умов вступу до закладів ФПВО у якому взяла участь директор Хмельницького ЕПФ коледжу МАУП Валентина Парандій.

Основні аспекти вступної кампанії до відома присутніх довів генеральний директор директорату фахової передвищої, вищої освіти МОН України Олег Шаров та державний експерт директорату фахової передвищої, вищої освіти МОН України Олена ШИКОВА.

Як і у 2023 році вступ проходитиме за допомогою електронного кабінету, створеного абітурієнтом у визначені терміни. Також у 2024 році будуть збережені всі пільги для визначених Порядком категорій вступників, які зможуть скористатись спеціальними умовами участі в конкурсному відборі, але є ряд нових вимог до вступників 2024 року з якими можна ознайомитися у проєкті Умов вступу: https://mon.gov.ua/ua/news/mon-proponuye-do-gromadskogo-obgovorennya-proyekt-poryadku-prijomu-na-navchannya-do-zakladiv-fahovoyi-peredvishoyi-osviti-v-2024-roci

Громадське обговорення документа триватиме до 3 лютого.