МАУП
імені Блаженнішого Володимира, Митрополита Київського і всієї  України
ХМЕЛЬНИЦЬКИЙ ІНСТИТУТ ПрАТ “ВНЗ “Міжрегіональна Академія управління персоналом

У Хмельницькому економіко-правовому фаховому коледжу МАУП відбувся інтелектуальний  турнір «Студентська битва – 2024».

В стінах Хмельницького економіко-правового фахового коледжу МАУП відбувся інтелектуальний  турнір «Студентська битва – 2024», захід організовано  Молодіжним центром  за сприянням Хмельницької  міської ради.

Адміністрація закладу, в особі директора інституту Білого Леоніда Григоровича та директора коледжу Парандій Валентини Олексіївни та керівник Молодіжного центру Владислав Гребенюк відкрила захід своїми вітальними словами та побажала учасникам успіхів.

У батлі взяли участь 6 команд 1,2,3, та 4 курсу коледжу, гра була напруженою, адже всі команди йшли майже на рівні з відривами 0.5 або 1 бал.

Битва складалася з 8 блоків питань на такі теми:

- Хмельницькознавство

- Українська мова та література

- Мемологія

- Російсько-українська війна

- Історія

- Громадянська освіта

- Наука

- МАУП.

Після  підрахунку балів усі з нетерпінням очікували на ім’я команди-переможця, нею стала команда «Феміда». Усі команди отримали подяки за участь, а команда-переможниця Сертифікат, що надає право участі у міському фіналі.

Представники команди-переможниці будуть змагатися у фіналі з командами інших закладів фахової перед вищої освіти  Хмельницької міської територіальної громади.

Захід проводився  з метою поглиблення у молоді знань освітніх предметів української мови та літератури, логіки, історії України, Хмельницькознавства, історії МАУП та Коледжу. Також  для  популяризації у молоді iнтелектyальних та соціальних навичок, вміння вести переговори та дискусії. Усі учасники залишились дуже задоволені, адже з користю провели час та отримали масу позитивних емоцій і мотивації.

Більше фото за посиланням: https://www.facebook.com/media/set/?vanity=himaup&set=a.931696422291896.