МАУП
імені Блаженнішого Володимира, Митрополита Київського і всієї  України
ХМЕЛЬНИЦЬКИЙ ІНСТИТУТ ПрАТ “ВНЗ “Міжрегіональна Академія управління персоналом

У Хмельницькому інституті МАУП відбулося засідання Вченої ради.

 

29 серпня у Хмельницькому інституті МАУП відбулося перше в 2024/25 навчальному році засідання Вченої ради.

В результаті розгляду було ухвалено рішення з наступних питань:

Ухвалили Звіт директора Хмельницького інституту МАУП про підсумки 2023/2024 навчального року та завдання на 2024/2025 навчальний рік.

Розглянули та ухвалили «Плану роботи Інституту на 2024/2025 навчальний рік» та стан готовності Інституту до початку до 2024/2025 навчального року

Ухвалили склад Науково-методичної ради та План роботи Науково-методичної ради Інституту на 2024/25 навчальний рік

Внесли зміни до складу Вченої ради.

Рекомендували до друку навчальний посібник до практичних занять: Маркова С., Дияк В., Парандій В. Сатанів: давня історія і культура (авторські екскурсії, квест екскурсії): навч. пос. до практ. занять. Четверте видання, доповнене, виправлене. Хмельницький, 2024. 112 с. (Підготовлено у колаборації Хмельницького інституту МАУП та Національної академії Державної прикордонної служби України).

Ухвалили рішення про перейменування та реорганізацію кафедр:

Кафедра економіки, управління та туризму з 1 вересня йменуватиметься – кафедра економіки та управління.

Кафедра фундаментальної підготовки з 1 вересня йменуватиметься кафедри туризму, рекреації, крос-культурної комунікації та фундаментальної підготовки.

Обрали доктора історичних наук, доцента Світлану Маркову на посаду завідувача кафедри туризму, рекреації, крос-культурної комунікації та фундаментальної підготовки.

На засіданні Вченої ради директор Інститут Леонід Білий нагородив переможців конкурсу «Якість освіти – 2024» у номінації «Краща кафедра» - кафедру права та правоохоронної діяльності.