МАУП
імені Блаженнішого Володимира, Митрополита Київського і всієї  України
ХМЕЛЬНИЦЬКИЙ ІНСТИТУТ ПрАТ “ВНЗ “Міжрегіональна Академія управління персоналом

У Хмельницькому інституті МАУП відбулося засідання Вченої ради

28 грудня відбулося підсумкове у 2023 році засідання Вченої ради.

Директор Інституту, голова Вченої ради Леонід Білий підвів підсумки роботи Вченої ради у 2023 році та подав на ухвалення перспективний план роботи Вченої ради на 2024 рік.

Про заходи щодо покращення якості відвідування занять студентами денної форми навчання доповів декан гуманітарно-економічного факультету Віталій Осмолян.

Про результати проведення ректорського контролю знань здобувачів вищої освіти Інституту у І семестрі 2023/24 навчального року та про організацію та проведення навчальної, виробничої, переддипломної та науково-педагогічної (магістерської) практики студентів у 2023 та 2024 роках доповіла завідувач навчальної частини Лариса Стребкова.

Про систему забезпечення контролю якості освіти у Інституті доповіла заступник директора Валентина Парандій.

Про волонтерську діяльність доповіла педагог-організатор Олена Доротюк.

На засіданні розглянули та затвердили склад відбіркової, фахових атестаційних, апеляційної, предметних екзаменаційних комісій та комісії для проведення співбесід на 2024 рік, а також розглянули та ухвалили звіт про науково-методичну діяльність Хмельницького інституту МАУП у 2023 році і план проведення наукових заходів на 2024 рік.

З матеріалами засідань вченої ради можна ознайомитися перейшовши за посиланням: http://km.maup.com.ua/institut/vchena-rada/

Наступне засідання Вченої ради відбудеться 30 січня 2024 року.