МАУП
імені Блаженнішого Володимира, Митрополита Київського і всієї  України
ХМЕЛЬНИЦЬКИЙ ІНСТИТУТ ПрАТ “ВНЗ “Міжрегіональна Академія управління персоналом

У Хмельницькому інституті МАУП відбулося засідання Вченої ради.

 

28 серпня у Хмельницькому інституті МАУП відбулося перше у 2023/24 навчальному році засідання Вченої ради.

На засіданні заслухали звіт директора Хмельницького інституту МАУП про підсумки 2022/2023 навчального року.

Директор Інституту Леонід Григорович Білий виніс на розгляд «Плану роботи Інституту на 2023/2024 навчальний рік», а також доповів про стан готовності Інституту до початку до 2023/2024 навчального року

Про розроблення, оновлення та реалізацію освітніх програм Хмельницького інституту МАУП та розподіл та закріплення навчального навантаження на 2023/2024 навчальний рік доповіла заступник директора Валентина Олександрівна Парандій.

Було розглянуто питання  підготовки навчального та навчально-методичного забезпечення кафедр Інституту, затвердження робочих навальних програм та силабусів навчальних дисциплін та готовність кафедр до 2023/2024 навчального року.

Про ухвалення складу Науково-методичної ради та Плану роботи Науково-методичної ради Інституту на 2023/24 навчальний рік доповіла Секретар Науково-методичної ради Лариса Миколаївна Стребкова.

На засіданні було ухвалено та введено в дію «Порядок визнання у Хмельницькому інституті МАУП результатів навчання, здобутих шляхом неформальної та/або інформальної освіти».

На засіданні Вченої ради директор Інституту Леонід Білий за результатами підсумків загальноінститутського рейтингу «Якість освіти – 2023» у номінації «Краща кафедра – 2023» нагородив Дипломом переможця кафедру права та правоохоронної діяльності.

Чергове засідання Вченої ради відбудеться 25 вересня.