МАУП
імені Блаженнішого Володимира, Митрополита Київського і всієї  України
ХМЕЛЬНИЦЬКИЙ ІНСТИТУТ ПрАТ “ВНЗ “Міжрегіональна Академія управління персоналом

Участь членкині з міжвузівських зв’язків Студентської ради Хмельницького інституту МАУП у ЗеКемп – 2023

 

Студентка-психолог 2 курсу Хмельницького інституту МАУП, членкиня Молодіжної ради Хмельницького інституту МАУП Шаргун Юлія взяла участь у молодіжній події 2023 року – ЗеКемп.

Цьогорічний івент зібрав близько 300 лідерів ЗеМолодіжки зі всієї України та став справжньою платформою для просвітництва та обміну досвідом.

У складі ЗеМолодіжки Хмельниччини Юлія долучилась до наймасштабнішої молодіжної події 2023 року!

Цього року подія стала унікальною можливістю для здобуття знань, обміну досвідом та важливим інструментом особистісного зростання у сфері політики. Лідери ЗеМолодіжки з різних куточків України зібралися разом. Вони поділилися своїми знаннями та отримали цінні інструменти для розвитку молодіжної політики як на місцевому, так і на загальнонаціональному рівні.

Крім того, під час панельних дискусій з участю народних депутатів учасники отримали поглиблені знання про політичну діяльність у різних сферах. А під час колективної роботи в командах вони познайомились з лідерами з інших регіонів та покращили свої навички співпраці та комунікації.

Молодь отримала можливість представити нашу область та поділитися найбільш успішними кейсами ЗеМолодіжки Хмельниччини.

У ЗеКемпі взяли участь цікаві гості, включаючи першого заступника голови Верховної Ради України Олександра Корнієнка, голову ПП «Слуга Народу» Олену Шуляк, депутатів Європарламенту та численних народних депутатів України.