МАУП
імені Блаженнішого Володимира, Митрополита Київського і всієї  України
ХМЕЛЬНИЦЬКИЙ ІНСТИТУТ ПрАТ “ВНЗ “Міжрегіональна Академія управління персоналом

У Хмельницькому інституті МАУП відбулося засідання Науково-методичної ради.

26 травня 2022 року у Хмельницькому інституті МАУП відбулося чергове засідання Науково-методичної ради.

На засіданні Науково-методичної ради відбувся розгляд питань порядку денного:

1. Підведення підсумків «Днів науки – 2022» у Хмельницькому інституті МАУП. Доповідач: заступник директора Інституту Парандій В.О.

2. Аналіз результатів теоретичного навчання та організація  літньої заліково-екзаменаційної сесії для студентів денної форми навчання. Доповідач: завідувач навчальною частиною Л.М.Стребкова.

3. Аналіз результатів літньої заліково-екзаменаційної сесії для студентів заочної форми навчання. Доповідач: заступник декана гуманітарно-економічного факультету Б.М.Кіщенко.

4. Підготовка до підведення підсумків рейтингу науково-педагогічних працівників та рейтингу кафедр відповідно до «Положення про рейтинг науково-педагогічних працівників та кафедр Хмельницького інституту імені Блаженнішого Володимира, Митрополита Київського та всієї України Приватного акціонерного товариства «ВНЗ «МАУП». Доповідачі: завідувачі кафедр інституту.

5. Підготовка до підведення підсумків рейтингового оцінювання досягнень студентів відповідно до «Положення про систему рейтингового оцінювання успішності здобувачів вищої освіти в Хмельницькому інституті імені Блаженнішого Володимира, Митрополита Київського та всієї України Приватного акціонерного товариства «ВНЗ «МАУП». Доповідачі: завідувачі кафедр інституту.

6. Підготовка проекту навчального навантаження кафедр на 2022/2023 навчальний рік. Доповідачі: завідувачі кафедр інституту.

Викладач кафедри психології Гайдова Оксана Віталіївна винесла на розгляд «Методичні вказівки для роботи на семінарських та практичних заняттях з дисципліни «Анатомія та еволюція нервової системи людини».

 

Члени Науково-методичної ради обговорили актуальні питання вступної кампанії – 2022.

Підсумкове засідання науково-методичної ради у поточному навчальному році відбудеться 23 червня 2022 року.