МАУП
імені Блаженнішого Володимира, Митрополита Київського і всієї  України
ХМЕЛЬНИЦЬКИЙ ІНСТИТУТ ПрАТ “ВНЗ “Міжрегіональна Академія управління персоналом

22 грудня 2022 року у Хмельницькому інституті МАУП відбулося чергове засідання Науково-методичної ради.

На засіданні розглянуто важливі питання організації наукової та методичної роботи у Інституті.

Обговорили та ухвалили до використання в освітньому процесі навчально-методичного посібника «Робочий зошит з дисципліни «Основи біології, генетики, антропології» викладача кафедри психології Гайдової О.В.

Про результати комплексного моніторингу якості знань студентів Хмельницького економіко-правового фахового коледжу МАУП доповіла завідувач навчальною частиною Стребкова Л.М.

Про результати моніторингу освітньо-професійних програм доповідала заступник директора інституту Парандій В.О.

Обговорення зміни до освітньо-професійних програм підготовки бакалаврів та магістрів з права (081 «Право»), у зв’язку із затвердженням нових державних стандартів першого (бакалаврського) та другого (магістерського) рівнів вищої освіти спеціальності «Право».

Про перспективи розширення співпраці із стейхолдерами доповіли завідувачі кафедр.

Завідувач інформаційно-бібліотечним відділом Негоруй В.В. прозвітувала про орієнтацію інформаційно-бібліографічної роботи бібліотеки та потреби здобувачів вищої освіти.

Обговорили результати проведення V Всеукраїнської науково-практичної конференції «Актуальні питання державотворення та захисту прав людини в Україні» (доповідач: доцент кафедри права та правоохоронної діяльності, PhD,  Авсієвич А.В.).

 

Наступне засідання науково-методичної ради відбудеться 26 січня 2023 року.