МАУП
імені Блаженнішого Володимира, Митрополита Київського і всієї  України
ХМЕЛЬНИЦЬКИЙ ІНСТИТУТ ПрАТ “ВНЗ “Міжрегіональна Академія управління персоналом

У Хмельницькому інституті МАУП 22 лютого відбулося засідання науково-методичної ради.

Науково-методична робота є важливою складовою освітнього процесу та спрямована на вирішення завдань з підвищення якості підготовки фахівців на основі комплексного підходу до вдосконалення змісту, організації та методів навчання.

Відповідно до Плану роботи НМР на 2023/24 навчальний рік (https://drive.google.com/file/d/1vbixki641t-j8VoT1NE-yPukN2RFba4B/view) 22 лютого відбулося засідання Науково-методичної ради.

Про результати успішності та якості знань студентів за результатами роботи атестаційних комісій на денній та заочній формі навчання доповів заступник декана гуманітарно-економічного факультету Богдан Кіщенко.

Присутні розглянули та затвердили навчально-методичні матеріали навчальних дисциплін на ІІ семестр 2023-2024 навчального року.

У рамках засідання відбувся науково-практичний семінар на тему: «Розроблення якісного навчально-методичного забезпечення освітнього процесу: обмін досвідом» модератором якого була заступник директора Валентина Парандій.

 

 

З матеріалами попередніх засідань можна ознайомитися перейшовши за посиланням: https://km.maup.com.ua/institut/naukovo-metodichna-rada/zasidannya-naukovo-metodichnoyi-radi/