МАУП
імені Блаженнішого Володимира, Митрополита Київського і всієї  України
ХМЕЛЬНИЦЬКИЙ ІНСТИТУТ ПрАТ “ВНЗ “Міжрегіональна Академія управління персоналом

У Хмельницькому інституті МАУП відбулося чергове засідання Науково-методичної ради

20 жовтня 2022 року у Хмельницькому інституті МАУП відбулося чергове засідання Науково-методичної ради на якому розглянуто наступні питання порядку денного:.

1. Про підсумки ректорського контролю та контролю залишкових знань студенів інституту та коледжу за результатами  літньої  екзаменаційної сесії  2021-2022 н.р. доповіла завідувач навчальною частиною Л.М. Стребкова

2. Про результати проведення атестації студентів заочної форми навчання та підготовка до наступних етапів  атестації у грудні 2022 року доповів заступник декана гуманітарно-економічного факультету Б.М.Кіщенко

3. Про графік відвідування занять викладачів завідувачами кафедр Хмельницького інституту МАУП доповіли завідувачі кафедр інституту.

4. Винесла на розгляд та ухвалення методичні рекомендації щодо забезпечення підготовки, написання та захисту курсових робіт з дисципліни «Захист підприємницької діяльності» / для бакалаврів зі спеціальності: 262 «Правоохоронна діяльність» доцент кафедри права та правоохоронної діяльності, PhD,  Авсієвич А.В.

 

Також у рамках засідання Науково-методичної ради відбувся навчальний тренінг «Он-лайн заняття від старту до фінішу», який провела доктор педагогічних наук, професор кафедри психології Гуменнікова Т.Р.