МАУП
імені Блаженнішого Володимира, Митрополита Київського і всієї  України
ХМЕЛЬНИЦЬКИЙ ІНСТИТУТ ПрАТ “ВНЗ “Міжрегіональна Академія управління персоналом

Студенти та викладачі Хмельницького економіко-правового фахового коледжу та Інституту МАУП написали Всеукраїнський радіодиктант національної єдності-2023.

 

27 жовтня студенти та викладачі Хмельницького економіко-правового фахового коледжу та Інституту МАУП долучилися до важливої національної події, а саме – Всеукраїнського радіодиктанту національної єдності-2023.

Цьогоріч диктант називався «Дороги України». Текст написала поетеса Катерина Калитко. Читав його актор, виконавець ролі Івана Довбуша у популярному однойменному фільмі Олексій Гнатковський.

Цей захід є символом єдності та важливою подією для всієї України. Участь у ньому відображає підтримку національних цінностей та мови.

Під час Всеукраїнського радіодиктанту студенти та викладачі мали можливість продемонструвати свою мовну грамотність та знання української мови. Диктант став важливим засобом спільного об’єднання та відзначення значущості української мови у суспільстві.

Подібні заходи сприяють не лише розвитку мовних навичок, але й підтримці національної ідентичності та єдності серед українців. Участь у Всеукраїнському радіодиктанті є важливою акцією для підтримки та поширення української мови та культури.