МАУП
імені Блаженнішого Володимира, Митрополита Київського і всієї  України
ХМЕЛЬНИЦЬКИЙ ІНСТИТУТ ПрАТ “ВНЗ “Міжрегіональна Академія управління персоналом

У Хмельницькому інституті МАУП відбувся конкурс краси та талантів «Міс Хмельницького інституту МАУП – 2023».

На початку студенти подякували Збройним Силам України та вшанували пам’ять усіх загиблих хвилиною мовчання. Також був продовжений благодійний  збір для оборонців Бахмуту та мешканців Нікополя.

   Під час конкурсу дівчата продемонстрували свою креативність та винахідливість, підготували цікаві образи, а особливо українське традиційне вбрання. Вкотре ми переконалися, що немає нічого привабливішого ніж красуня-україночка!

Оцінювали конкурс журі у складі:  директора Хмельницького інституту МАУП Білого Леоніда Григоровича,  заступника декана гуманітарно-економічного факультету Кіщенка Богдана Миколайовича, а також нашої гості, головного редактора Новини Хмельниччини та афіша ВАХ, засновниці соціально-мистецького центру «ОГО», завідувачки сектору креативних індустрій центру культури та мистецтва Валентини Марцонь.

Підтримка глядачів, а їх прийшло досить багато, перетворили свято краси ще й на своєрідне змагання груп вболівальників.

Перемогу у Конкурсі здобула отримавши почесне звання «Міс Хмельницького інституту МАУП – 2023» студентка 1 курсу Інституту спеціальності «Психологія» Анастасія РУДЕНКО.

«Віце-Міс Хмельницького інституту МАУП – 2023» стала студентка третього курсу Інституту спеціальності «Право» Вікторія БАКУЛА.

Конкурсантки були нагороджені у номінаціях:

 «Міс глядацьких симпатій» – студентка третього курсу Коледжу спеціальності «Право» Роксолана ЄРМОЛОВА;

«Міс Креативність»  – студентка 1 курсу Інституту спеціальності «Психологія» Юлія ШАРГУН;

Міс Елегантність – студентка третього курсу Коледжу спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування» Ярослава МАРИНИЧ;

Міс Фотогенічність – студентка першого курсу Коледжу спеціальності «Право» Анастасія МОЛОДОЖЕНЯ.

Приємним сюрпризом для дівчат стали не тільки подарунки від інституту, а ще й від нашої гості Валентини Марцонь, яка подарувала дівчатам сертифікати на фотосесії.

Шановні наші красуні! Ми вітаємо вас всіх! Нехай щастить вам у житті, чистих рос вам, мудрої думки, краси і вроди. Будьте завжди впевнені у собі і знайте, що кожна з вас – найкраща!