МАУП
імені Блаженнішого Володимира, Митрополита Київського і всієї  України
ХМЕЛЬНИЦЬКИЙ ІНСТИТУТ ПрАТ “ВНЗ “Міжрегіональна Академія управління персоналом

У Хмельницькому інституті МАУП відбулися урочистості з нагоди початку нового навчального року.

 

Від Дня ЗНАНЬ до Дня ПЕРЕМОГИ!

Пройдемо цей шлях РАЗОМ!

БУДЬ З НАМИ!

2 вересня у Хмельницькому інституті МАУП та Хмельницькому економіко-правовому фаховому коледжі МАУП відбулися урочистості з нагоди початку 2024/2025 навчального року.

Студенти-першокурсники, батьки, професорсько-викладацький склад, гості з самого ранку збиралися на храмовій площі перед навчальним корпусом Інституту.

Враховуючи заходи безпеки на урочистостях були присутні тільки студенти 1 курсу Інститут та Коледжу, що вступили на навчання у 2024 році. Захід розпочався з Гімну Академії та Гімну України. На заході бути присутні почесні гості – Захисники України.

Понад 10 років Україна бореться з російською агресією. Починаючи з 24 лютого 2022 року Народ України дав гідну відсіч агресорові вздовж усієї лінії фронту. Усі присутні хвилиною мовчання вшанували пам’ять полеглих воїнів.

Кожна добра справа має розпочинатися з молитви. До слова запросили отця Андрія (настоятеля Каплиці імені Святого Рівноапостольного Князя Володимира).

Після спільної молитви директор Інститут та почесні гості – бійці сил спеціальних операцій, вручили студентам подарунки від Президента Академії.

Під час урочистостей відбулося нагородження переможців та лауреатів загальноінститутського студентського рейтингу «Якість освіти – 2024».

Впевнено крокуємо у новий навчальний рік!

З Божою допомогою, з вірою у власні сили та у силу Української Армії!

Слава Україні!

Героям Слава!