МАУП
імені Блаженнішого Володимира, Митрополита Київського і всієї  України
ХМЕЛЬНИЦЬКИЙ ІНСТИТУТ ПрАТ “ВНЗ “Міжрегіональна Академія управління персоналом

Студенти та викладачі Хмельницького інституту МАУП долучилися до Національного тижня читання – 2023.

4 грудня студенти Хмельницького інституту МАУП відвідали презентацію книги Яни Іваницької «Війна очима киянки. Рік перший. Лютий», що відбулася в рамках Національного тижня читання – 2023.

Цьогоріч «Національного тижня читання» відбудеться із 04 до 10 грудня. Ця Всеукраїнська інформаційно-просвітницька акція має на меті консолідацію українського суспільства навколо читання як життєвої стратегії. 

Цьогоріч гасло Акції – «Бути своїми», в яке ми вкладаємо безліч сенсів і практичного змісту. Читання важливих книжок  сприяє єднанню українського народу, формуванню нашої ідентичності, збереженню культурно-мовної спадщини держави.

Читання є важливим у час миру і добробуту, але ще важливішим – у часи випробувань, які випали на нашу долю через війну. Книжки можуть стати нашим захистом і нашою зброєю, друзями і порадниками, вчителями і лікарями.

Яна Іваницька – доктор філософії, письменник-документаліст, перекладач-драматург, журналіст із 30-річним досвідом роботи в українській та міжнародній пресі, сценарист документальних фільмів презентує власну нову книгу «Війна очима киянки. Рік перший. Лютий» про життя цивільних людей під час повномасштабного вторгнення.

Видання підготовлено за сприяння Українського інституту книги за кошти державного бюджету України та призначене для поповнення бібліотечних фондів.